ПРОЦЕС ЗАМЕНЕ СРПСКОГ ЈЕЗИКА НЕМАЧКИМ: ЈЕДНО ИСТРАЖИВАЊЕ - Вулетић Julijana (Живи језици: часопис за стране језике и књижевности, 2016)
Циљ и задатак овог прилога јесте представљање резултата трогодишњег истраживања и анализе процеса замене језика у српској заједници у немачком граду Инголштату са кратким освртом на ток истраживања и појмовна одређења.