(untitled) (Живи језици: часопис за стране језике и књижевности, 2020)
ПРИКАЗ. Sonia Vaupot. Les enjeux culturels de la traduction. Ljubljana: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, 2015, 245 стр.