SONIA VAUPOT. LES ENJEUX CULTURELS DE LA TRADUCTION: Ljubljana: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, 2015, 245 pp. (Живи језици: часопис за стране језике и књижевности, 2020)
ПРИКАЗ. Sonia Vaupot. Les enjeux culturels de la traduction. Ljubljana: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, 2015, 245 стр.
Keywords: Sonia Vaupot