SANELA ŠIPRAGIĆ-ĐOKIĆ. ENGLISH FOR BANKING AND FINANCE (Живи језици: часопис за стране језике и књижевности, 2019)
Sanela Šipragić Đokić (2017)English for Banking and FinanceБеоград: Београдска банкарска академија – Факултетза банкарство, осигурање и финансије, 197 стр.