ЧЕТВРТА МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА "СТРАНИ ЈЕЗИК СТРУКЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ИДЕНТИТЕТ" (Живи језици: часопис за стране језике и књижевности, 2017)
Извештај са IV међународне конференције "Страни језик струке и професионални идентитет", одржане 29. и 30. септембра 2017. године на Учитељском факултету Универзитета у Београду.
Keywords: страни језик струке; професионални идентитет; међународна конференција