ТРИБИНА ЗА НАСТАВНИКЕ СТРАНИХ ЈЕЗИКА: ОПШТИ СТАНДАРДИ И ПОСТИГНУЋА ЗА КРАЈ ОСНОВНОГ ОБРАЗОВАЊА (Живи језици: часопис за стране језике и књижевности, 2017)
На Филолошком факултету Универзитета у Београду 1. новембра 2017. године одржана је Трибина за наставнике страних језика, посвећена Општим стандардима постигнућа за крај основног образовања, односно Правилнику објављеном у Службеном гласнику РС бр. 78/2017. у организацији Друштва за стране језике и књижевности Србије.
Keywords: основно образовањe; oпшти стандарди постигнућа; страни језици