МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА "РАНО И ПОЧЕТНО УЧЕЊЕ СТРАНИХ ЈЕЗИКА У ФОРМАЛНОМ ОБРАЗОВАЊУ" (Живи језици: часопис за стране језике и књижевности, 2016)
Извештај са међународне конференције "РАНО И ПОЧЕТНО УЧЕЊЕ СТРАНИХ ЈЕЗИКА У ФОРМАЛНОМ ОБРАЗОВАЊУ", одржане 7. и 8. фебруара 2016. године на Филолошком факултету Универзитета у Београду.
Keywords: рано учење страног језика; почетно учење страног језика; формално образовање; међународна конференција