ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ: ИВ МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА "СТРАНИ ЈЕЗИК СТРУКЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ИДЕНТИТЕТ" (Живи језици: часопис за стране језике и књижевности, 2016)
Друштво за стране језике и књижевности Србије, Секција универзитетских наставника страног језика струке и Учитељски факултет Универзитета у Београду организују Четврту међународну конференцију посвећену страном језику струке која ће се одржати 29. и 30. септембра 2017. године на Учитељском факултету Универзитета у Београду.
Keywords: страни језик струке; професионални идентитет; међународна конференција