(untitled) (Živi jezici, 2018)
Cilj ovog rada jeste da predstavi jedan od načina izvođenja časa engleskog jezika primenom CLIL metode. Ovakvim, prilično inovativnim, integrisanim učenjem jezika i sadržaja povećava se motivisanost učenika, poboljšava razumevanje i usvajanje novih pojmova na ciljnom jeziku. Pored toga, CLIL nastava je odličan uvod u bilingvalnu nastavu, koja je simbol modernog i perspektivnog obrazovanja. Ovde se engleski jezik koristi kao alat za usvajanje matematičkih termina, a ne kao nastavni predmet sam po sebi. Čas je lako primenljiv u školskoj praksi i u fuknciji je međupredmetnog povezivanja. Čas je realizovan u januaru 2018. godine u odeljenju VI razreda Osnovne škole , Dimitrije Tucović“ u Kraljevu.