TRIBINA ZA NASTAVNIKE STRANIH JEZIKA: OPŠTI STANDARDI I POSTIGNUĆA ZA KRAJ OSNOVNOG OBRAZOVANJA (Živi jezici, 2017)
Na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1. novembra 2017. godine održana je Tribina za nastavnike stranih jezika, posvećena Opštim standardima postignuća za kraj osnovnog obrazovanja, odnosno Pravilniku objavljenom u Službenom glasniku RS br. 78/2017. u organizaciji Društva za strane jezike i književnosti Srbije.
Keywords: osnovno obrazovanje; opšti standardi i postignuća; strani jezici