MEĐUNARODNA KONFERENCIJA "RANO I POČETNO UČENJE STRANIH JEZIKA U FORMALNOM OBRAZOVANJU" (Živi jezici, 2016)
Izveštaj sa međunarodne konferencije "RANO I POČETNO UČENЈE STRANIH JEZIKA U FORMALNOM OBRAZOVANЈU", održane 7. i 8. februara 2016. godine na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
Keywords: rano učenje stranog jezika; početno učenje stranog jezika; formalno obrazovanje; međunarodna konferencija