POZIV ZA UČEŠĆE: IV MEĐUNARODNA KONFERENCIJA "STRANI JEZIK STRUKE I PROFESIONALNI IDENTITET" (Živi jezici, 2016)
Društvo za strane jezike i književnosti Srbije, Sekcija univerzitetskih nastavnika stranog jezika struke i Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu organizuju Četvrtu međunarodnu konferenciju posvećenu stranom jeziku struke koja će se održati 29. i 30. septembra 2017. godine na Učiteljskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
Keywords: strani jezik struke; profesionalni identitet; međunarodna konferencija