BIBLIOGRAFIJA RADOVA IZ OBLASTI METODIKE NASTAVE SRPSKOG KAO STRANOG JEZIKA (2018–2022) (Živi jezici, 2023)
Uzimajući u obzir očigledno povećanje interesovanja za metodikom nastave srpskog kao stranog jezika, cilj nam je da ovom bibliografijom predstavimo objavljene naučne rezultate u periodu od sredine 2018. do kraja 2022. godine, kao i da podatke o objavljenim monografijama i naučnim člancima učinimo što dostupnijim zainteresovanoj stručnoj javnosti.
Keywords: srpski jezik kao strani; metodika nastave srpskog kao stranog jezika; bibiliografija radova